Persoane interesate

miercuri

Feng Shui .ro

Feng Shui-ul a fost, este şi cu siguranţă va mai fi lucrul întotdeauna la modă şi care va atrage şi va fascina pe toată lumea. Tocmai de aceea un cont de afiliat pe acest site de Feng Shui nu va face decât să vă aducă foarte mulţi ... "Bani Degeaba", aşa că lăsaţi lecturatul şi treceţi la acţiune.

2 comentarii:

  1. salut ti-am gasit blogul in topul zelist,zi-mi si mie te rog cum ti-ai pus reclamele pe blog ca vad ca nu sunt de la adsense,adica ce modalitati ai folosit,banuiesc ca mai ai si alte bloguri.
    http://renegate4ever.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Simplu: m-am înscris ca afiliat pe acele site-uri şi cei de acolo mi-au dat bannere cu coduri html şi când am făcut postarea, a selectat opţiune de scriere "HTML".
    Cât despre Ad Sense, NU m-am băgat (încă) fiindcă sunt condiţii din ce în ce mai "zglobii" şi trebuie să ai o oarecare vechime, iar eu mâine aniversez O SĂPTĂMÂNĂ de blogging şi NU cred că aş fi fost acceptat la ei.
    Şi dacă o să-mi meargă bine fără Ad Sense atunci NU văd de ce aş complica situaţia atâta timp cât pot ajuta şi fi ajutat şi fără ajutorul lor.
    Aşa că NU te sfii să întrebi şi data viitoare dacă mai ai nelămuriri.

    RăspundețiȘtergere